torsdag 30 november 2006

Sin City Library vol. 1


Fick äntligen efter mycket om och men hem denna försenade 30-årspresent, men den var helt klart väl värd väntan! Det går nästan inte att beskriva med ord vilken fantastisk produkt det är! Tyngden, bindningen, pappret, trycket, omslagen etc. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Det här är helt enkelt en av de läckraste produkter jag sett! Det finns dock en hake: Detta är bara del 1 av 2. Det finns inga tvivel om att jag kommer att jaga rätt på del 2, kosta vad det kosta vill!

Så vad har detta med DVD att göra? Anledningen till att den här boken nu finns i mitt vardagsrum är den fantastiska filmen från 2005. Självklart har jag känt till serien redan innan filmen kom och givetvis har jag läst och dyrkat en hel del Frank Miller, men just Sin City hade aldrig blivit av. Filmen ledde mig helt enkelt in via bakvägen till serien.

Jag får lov att återkomma med en recension när jag läst den, den här måste ges tid. I vilket fall ser jag ingen anledning att betvivla att betyget bara kan bli:

:-D

Inga kommentarer: