söndag 15 november 2009

NWA Wrestling Legends Fanfest 2009



Var på WWE Raw i London i onsdags och inför det var jag tvungen att ladda upp med lite wrestling. Och jag är medveten om att ingen är intresserad så jag ska fatta mig kort. Tidigare i år gick tydligen någon slags fanfest med fokus på gamla NWA-brottare. Ett inslag där var Q&A med några gamla legender och jag har kommit över två av dessa tvåtimmars-sejourer.


25 Years after Starrcade with Ric Flair & Harley Race

Ric Flair är alltid intressant att lyssna på och jag tycker att det börjar bra. Efter ett tag visar det sig tyvärr att Harley Race verkar lida av någon slags demens. Hans hyllingar av Flair som kändes så fina i början blir mest plågsamma mot slutet. För oavsett vilken fråga han får slutar det med att han berättar vilken talang Flair hade. Det är gräsligt.

:-(


Conversation with Cornette

Jim Cornette har både en massa intressanta saker att berätta, är en sådan som inte är rädd för att ha åsikter och som dessutom är rolig. Bra där! Å andra sidan är han fruktansvärt jobbig att lyssna på, han är superspeedad och skriker rakt ut många gånger. Står man ut med det är det sevärt.

:-I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar