onsdag 7 oktober 2009

Choke / Echelon Conspiracy



Frugan spontanhyrde två filmer vilket medförde att man påmindes om varför man ska vara väldigt försiktig med att göra så. Vi började med att se den första men var tvungna att stänga av efter en kvart. Vilket vi även var efter att ha sett en kvart av den andra. Det är i såna lägen som man är glad över den där samlingen av bra filmer i bokhyllan som man ibland tycker tar lite för stor plats.


Choke

Choke (2008) ska vara någon slags frigjord sexterapi-film. Och första kvarten innehåller onekligen en hög densitet snusk. Problemet är det tramsiga tonfallet som känns som... kanske Desperate housewives? Det är INTE en komplimang. Men att vi inte stod ut med filmen behöver inte betyda att alla håller med. Jag menar, det finns ju bevisligen människor som gillar Desperate housewives.


Echelon Conspiracy

Däremot hoppas jag verkligen att jag inte lever i en värld där det finns människor som gillar Echelon conspiracy (2009). Herregud vilken skrattfest! På bara en kvart lyckas denna fräcka thriller stapla ologiska sekvenser, uselt skådespeleri och ren och skär dumhet. Men visst, samla ihop ett gäng, öppna några bira och skratta loss. Det kan den nog duga till.

Som sagt, det är farligt att hyra (och för all del köpa) saker man inte har koll på. Sätter inga betyg då jag inte sett klart filmerna.

2 kommentarer:

  1. Hallå! Efter att ha sett Echelon så var jag tvungen att googla namnet på filmen plus sämsta jävla film någonsin. Och jag hamnade här! Jag håller med om din text, men vore det inte synd att förstöra en öl och goda vänners lag med detta? Hoppas innerligt att det kommer skapas lagar mot sån här usel skit! Ta mitt liv! Bra blogg för övrigt.

    SvaraRadera
  2. Hej och tack! Å ena sidan har du nog helt klart en poäng. Å andra sidan kan man ju pga. exakt de skälen undra varför du valde att se klart hela filmen..? Jag lider med dig!

    SvaraRadera