onsdag 2 september 2009

WWE - WrestleMania 25:th anniversary - 2 disc


Nej, jag ska inte börja köpa på mig alla wrestling-galor, jag lovar! Särskilt inte med tanke på att det nu för tiden går ett dussin per år. Men då WrestleMania är den förnämsta av galorna och då den kom i Blu-ray kunde jag inte låta bli.

Egentligen såg jag den här galan på dator i våras, några veckor efter att den sänts i amerikansk HDTV. Men nu har jag alltså köpt den så allt är frid och fröjd. Detta är galans 25-års jubileum och den jag såg dessförinnan hette IX. Faktum är att detta är väldigt underhållande! Allt är inte hundra, det småtråkiga maineventet är felbokat t.ex., men det finns några riktigt bra matcher här. Sen vet jag inte vad det säger att matchen mellan de enda två som fortfarande är aktiva från den tiden då jag kollade (The Undertaker och Shawn Michaels) lyckas stå för galans bästa match? Mickey Rourke från The Wrestler lyckas även blanda sig i en match, något som kanske var bättre på pappret än i praktiken.

Bildkvaliteten är helt sjukligt sylvass! Just sport och konsert har en förmåga att se galet bra ut i HD och det gör detta. Extramaterialet består dels av galans ”mörka match” (slå upp det) och dels av en extra skiva. Denna innehåller hall of fame galan som hölls dagen innan showen där ett gäng legender får presentera de legender som väljs in. Två timmar med tal och anekdoter som smakar mumma för ett old-school fan som mig. Dessutom ingår en snabb presentation av alla tidigare WrestleMania med höjdpunkter från vart och en.

Mitt första WrestleMania på 16 år var en kul upplevelse som det känns kul att ha i hyllan! Totalt över sju timmar material!

:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar