lördag 3 januari 2009

The Dark Knight - P(J)oker set (!)


Förbokade den här i somras och efter försening på försening är den i egenskap av julklapp till mig själv äntligen här! Det här pokersetet är EXAKT lika onödigt som det är coolt! Det är väldigt, väldigt onödigt och väldigt, väldigt coolt. Låt mig förklara varför.


Ok, väskan är kanske inte skitsnygg. Men den funkar och jag gillar ordvitsen!


Den innehåller två kortlekar varav den ena är en vanlig lek där vartenda kort på ett unikt vis har blivit jokerized. Tyvärr lyckas bilden ovan inte förmedla hur fantastiska och humoristiska många av dessa varianter är.


Sen blir det ännu bättre! En kortlek helt bestående av jokrar med samma motiv som användes i The Dark Knight. Jag var supernöjd att dom finns inscannade på Blu-ray utgåvan men att sitta med dom i handen är ju obetalbart! Vad man ska ha dom till? Ingenting. Men jag sa ju det, lika coolt som onödigt... Jag har alltid varit intresserad och fascinerad av kort, att spela, av design. Så dom här lekarna är verkligen kul!


Slutligen ingår några (vanliga) tärningar samt en drös marker. Jag vet inte så mycket om poker men dom känns tunga och härliga. Ser det som en bonus.

Det som gör den här väskan extra kul är att det är så bisarrt att den finns, att någon tagit fram denna produkt! Det ger hopp om mänskligheten.

:-D

1 kommentar:

  1. Det här är konsumtion i dess vackraste och mest meningsfulla form. En fullständigt onödig pryl som någon har lagt ner mycket arbete på och där resultatet är snyggt, roligt och intelligent. Själv är jag ju inte ett dugg intresserad av kortspel, men jag känner igen känslan: man blir på något sätt varm ända in i själen när man äntligen har fått vad det nu är man har väntat så länge på. Att majoriteten av världens befolkning tycker att man är vansinnig och inte fattar någonting ger ytterligare en dimension till upplevelsen.

    SvaraRadera