onsdag 19 augusti 2015

True Detective


2014 pratade alla om hur bra True Detective var så jag hade ingen anledning att ifrågasätta att serien är bra. Men så är det detta med mig och TV-serier, jag har så himla svårt att avsätta tid. Sen hände en kombination av tre saker: 1) Frugan gnällde över att hon ville se någon serie, 2) jag insåg att True Detective endast är åtta avsnitt lång, 3) jag råkade komma över serien för en struntsumma. Sagt och gjort!

Alla hade rätt för True Detective är verkligen riktigt bra, eller snarare fenomenalt bra! Bland de absolut bästa TV-serier jag sett! Vilket otroligt välskrivet manus, dialogen är helt underbar! Rollerna otroligt väl utvecklade och djupa och därmed trovärdiga. Dessutom bidrar fotot och miljöerna oerhört mycket för att skapa en viss känsla. Det blir nästan som något man kan ta på! Slutscenen av det fjärde avsnittet Who Goes There är dessutom helt briljant filmskapande som gör att man sitter som på nålar.

Extramaterialet består av korta snuttar på totalt närmare en och en halv timme. Dessutom finns det kommentarspår på två avsnitt. Det är för övrigt såklart mycket  bra bildkvalitet på denna Blu-ray, serien ser helt enkelt grymt bra ut!

:-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar