onsdag 27 april 2011

The Other Woman


En film där huvudrollen utgörs av en jurist vid namn Emilia känns obligatoriskt att hyra. Tyvärr. För The other woman (2009) är helt enkelt en riktig skitfilm. Det enda som är bra är Natalie Portman som i vanlig ordning är strålande på fler sätt än ett. Storyn går ut på att hon försöker bonda med sin styvson, om vedermödorna det orsakar. Inte världens mest spännande story och mycket riktigt blir resultatet väldigt långt från världens mest spännande film.

Det värsta är dock faktiskt inte storyn utan att allt är så taffligt och klyschigt. Jag sitter inte och himlar med ögonen gång på gång för att jag är en kallsinnig typ som inte förmår bli berörd av känslor. Jag gör det för att manuset är så sjukt dåligt, det känns som att det är författat av en brådmogen 12-årig tjej. Men visst, det är inte det sämsta jag någonsin sett eller nåt men när man sätter sig på höga hästar blir fallet så mycket högre.

Det hela blir inte bättre av att bildkvaliteten (i brist på bättre) är fullständigt patetisk. En film från 2009 som det inte går att se om det är HD eller ej är fullständigt obegripligt.

:-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar